Hívás Térkép

Ventilátoros hősugárzók

CCB - Fehér kerámia fali ventillátoros hősugárzó

CCB - Fehér kerámia fali ventillátoros hősugárzó

A CCB fehér kerámia fali ventillátoros hősugárzó ideális a mellékhelyiségek és fürdőszobák felfűtéséhez, mielőtt egy forró zuhany vagy egy pihentető fürdő élményét élvezné.

Ez a fürdőszobai fűtőtest két teljesítményszintet és különböző üzemmódokat kínál: termosztát az ideális hőmérséklet kiválasztásához; szellőztetés a helyiség felfrissítésére meleg napokon és meleg levegő befújása a helyiség felfűtésére az őszi és téli hidegebb napokon. A CCB fali fűtőtest különféle funkciókkal rendelkezik kis helyiségek szellőztetéséhez, mint például a Swing és nyitott ablak funkció.


CCN - Fekete kerámia fali ventillátoros hősugárzó

CCN - Fekete kerámia fali ventillátoros hősugárzó

A CCN fekete kerámia ventillátoros hősugárzó tökéleteshelyiségek, például nagy fürdőszoba felfűtésére,  mielőtt egy forró zuhany vagy egy pihentető fürdő élményét élvezné.

A CCN fürdőszobai fűtőtestet falra szereléshez és a mellékelt távirányítóval történő használatra tervezték. Két teljesítményfokozattal és különféle üzemmódokkal rendelkezik: Eco, Comfort és De-Ice; időkapcsoló akár 9 órával; heti programozható és elektronikus termosztát az ideális hőmérséklet kiválasztásához az őszi és téli hideg napokon. A CCN fekete kerámia fali melegítő tapintható LED képernyővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a helyiség fűtésének kézi kezelését.

 

 


TVC - hordozható kerámia ventillátoros hősugárzó

TVC - hordozható kerámia ventillátoros hősugárzó

A TVC fűtőkészülék 1500 W-os teljesítményének köszönhetően bármilyen helyiséget gyorsan fel tud fűteni. 2 teljesítményszintet is tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy igényei szerint válasszon. A beépített kerámia ellenállás megakadályozza, hogy működés közben elérjék az izzási pontot.

Tartalmaz egy biztonsági termosztátot a készülék kikapcsolásához a túlmelegedés elkerülése érdekében. A rendszert úgy fejlesztették ki, hogy ne csak a berendezés, hanem a helyiség károsodását is megelőzze. A kívánt hőmérséklet és hőintenzitás manuális szabályozásához egy állítható termosztát is tartozik.

Szellőztető funkcióval is rendelkezik - légfűtés nélkül -, hogy felfrissítse a teret a melegebb napokon. Ablak nélküli helyiségek szellőztetésére is használható. Kis méretének és könnyű súlyának köszönhetően könnyen szállítható, és gyorsan felfűtheti a ház bármely helyiségét.