Hívás Térkép

Solar hőtárolós kályhák

Exkluzív intelligens napelemes tárolófűtés, hatékonyság és kényelem egy tiszta és fenntartható fűtéssel. 

Ez a legújabb innovációnk, amelyet az ELNUR GABARRON fejlesztett ki és szabadalmaztatott. A Solar Manager technológia képes észlelni a tetőn a nappali órákban keletkező napenergia-felesleget, amelyet a lakásban esetleg nem használnak fel teljes mértékben. Ez az elektromos energia átirányítható a hőtároló egységbe, hogy a helyiségeket akkor is fűtse, amikor a napenergia-termelés már leállt. Ez a technológia több tárolófűtés teljesítményét is képes kezelni, és a rendelkezésre álló energiát a megállapított fűtési igényeknek megfelelően elosztani. A felhasználó prioritást adhat az egyes készülékeknek, biztosítva a rendelkezésre álló energia hatékony elosztását a beltéri komfort maximalizálása érdekében, a legalacsonyabb költségek mellett.

Az intelligens napelemes tárolófűtés, amely lehetővé teszi a napelemes tetőpanelekkel rendelkező tulajdonosok számára, hogy a napból származó ingyenes energia felhasználásával csökkentsék a fűtési költségeket. Amikor nincs elegendő napenergia-termelés, az olcsóbb, csúcsidőn kívüli energiát használja a töltéshez és a fűtéshez.

Az Ecombi SOLAR az első olyan tárolófűtés a piacon, amely képes kihasználni a háztartás fotovoltaikus termelési többletét, a napenergiát tárolt hővé alakítja, és fokozatosan juttatja el a helyiségbe, így a háztartás számára ingyenes fűtést biztosít.