Hívás Térkép

Hőtárolós kályhák

Az ELNUR GABARRON hőtárolós kályhák alvás közben is működnek. Éjszaka, a csúcsidőszakon kívüli időszakban, amikor a villamos energia olcsóbb, a tároló fűtőtestek belsőleg töltik fel az energiát, mielőtt azt a helyiségbe leadnák. 
Az ELNUR GABARRON hőtárolós kályhák, amelyeket kifejezetten a csúcsidőszakon kívüli időszakban történő használatra terveztek, ideális megoldást jelentenek a nap 24 órájában állandó hőellátás biztosítására. Meleg és kellemes hőmérsékletet biztosítanak, amely ideális a hideg éghajlati övezetekben, ahol nem csak néhány órára van szükség a fűtésre, hanem ahol a kellemes és meleg hőmérséklet egész nap előnyös. 

A hőtárolós kályha egy meghatározott ideig - amely általában egybeesik azzal az időszakkal, amikor a villamos energia olcsóbb ("B" tarifa) - feltöltődik energiával, mielőtt azt a nap folyamán a helyiségbe juttatja. A tároló fűtőtestek építéséhez felhasznált anyagok minősége és mennyisége döntő fontosságú, mivel ezeknek a gépeknek nemcsak arra kell alkalmasnak lenniük, hogy szigorú biztonsági paraméterek mellett nagy mennyiségű hőt tároljanak belsőleg, hanem - és ez a legfontosabb - arra is, hogy egy helyiséget 24 órán keresztül kényelmesen fűteni tudják.

ECOMBI ECO SSH  hőtárolós kályha

ECOMBI ECO SSH hőtárolós kályha

Az Ecombi Plus optimalizálja az energiaköltségek szabályozását, miközben maximális kényelmet biztosít. Ez az intelligens hőtárolós kályha, minden nap felméri az energiafogyasztást és a helyiség hőveszteségét, hogy pontosan megállapítsa a fűtési igényeket, és hatékonyan szabályozza a szükséges energiát. Az időjárási viszonyoktól függetlenül alkalmazkodik a napi igényekhez. Az Ecombi Plus-t úgy tervezték, hogy teljes mértékben kihasználja az elektromos csúcsidőn kívüli tarifákat, amikor az energia olcsóbb.

Az Ecombi Plus az elektronikába beépíti az új G Control rendszert, amely hozzáférést és teljes körű ellenőrzést biztosít a tárolófűtéshez, bárhonnan és bármikor, internetkapcsolaton keresztül. Soha nem volt még ilyenegyszerű a maximális kényelem elérése és a fűtés irányítása, mivel az otthonában uralkodó hőmérséklet és az elektromos fogyasztás bármikor szabályozható.

Az Ecombi Plus lehetővé teszi különböző töltési időszakok programozását ugyanazon a 24 órás intervallumon belül. Minden készülék saját digitális időzítővel rendelkezik, így beírhatja a piacon elérhető kedvezményes díjszabású időszakokat.

Gyorsan és egyszerűen telepíthető, akár új építésű, akár meglévő otthonba, mivel nincs szükség semmilyen építési vagy átalakítási munkára.

Ezek a tároló fűtőtestek teljesen biztonságosak. Működésükhöz nincs szükség üzemanyagtartályra vagy hidraulikus áramkörre, így elkerülhető a szivárgás veszélye. Az Ecombi megfelel a hatályos ErP-rendeletnek.