Hívás Térkép

Fűtőpanel, lapradiátor

Termikus olajradiátorok

Teljesen szabályozható és az Ön fűtési igényeihez Igazítható 

Az ELNUR GABARRON termikus olajradiátorok két különböző technológiát alkalmaznak: Az EcoFluid egy alacsony viszkozitású és környezetbarát thermo- fluidon alapuló optimális hőtehetetlenségen és hőátadáson alapul, valamint az EcoSeco technológia, amely egy elsődleges magon és egy másodlagos hőerősítőn alapuló valódi innováció a hőátadás terén.

A kiváló minőségű alumínium elemek kialakítása lehetővé teszi a levegő természetes konvekcióját a radiátoron keresztül, tökéletes hőeloszlást, sugárzást és olyan hőtehetetlenséget biztosít, amely nagyon alacsony üzemeltetési költségeket eredményez.

Ezeknek az eszközöknek az igazi lényege azonban az elektronikus triacvezérlő optimalizáló (ETCO). Ez kezeli és korlátozza az áramáramlást az alacsony fogyasztás biztosítása érdekében. 

Minden egyes radiátor egy rendkívül pontos környezeti 
termosztátot tartalmaz (±0,1 ºC érzékenység), amely a legjobb hőmérséklet-szabályozást biztosítja, és csökkenti az áramfogyasztást a hőmérséklet-túllépésből adódó pazarlás minimalizálásával. 

Minden részletre gondoltunk, egészen a szabadalmaztatott és egyedülállóan tervezett fali rögzítő konzolokig, amelyek lehetővé teszik a radiátor egyszerű, percek alatt történő felszerelését és kiegyenlítését. 

A tökéletes vezérlés érdekében az Ingenium termékcsaládunk wifi-kapcsolatot is biztosít, amely lehetővé teszi a vezérlést okostelefonon, táblagépen, laptopon vagy asztali számítógépen, a világ bármely pontjáról, internetkapcsolaton keresztül. Soha nem volt még ilyen egyszerű a maximális kényelem és megtakarítás elérése az otthoni fűtés irányításával.  

RDW INGENIUM digitális programozható WIFI-s elektromos olajradiátor

RDW INGENIUM digitális programozható WIFI-s elektromos olajradiátor

Digitális programozható elektromos wifis olajradiátor, termikus töltettel Vezeték nélküli vezérlés és működtetés a G Control System segítségével (WIFI-n keresztül)

Választható üzemmódok:

             - kézi
             - heti programozású elektronikus vezérlés
             - távoli szabályozás WIFI-vel

Teljesítmény: 500 W-tól 2000 W-ig 580 mm méretben

Az RDW INGENIUM radiátorok pontos hőmérsékletszabályzást tesznek lehetővé azokban a helyiségekben, ahová beszerelték.

Az RDW INGENIUM radiátorok a legújabb technológiát nyújtják Önnek a fogyasztás szabályzásában, az ELEKTRONIKUS TRIAC VEZÉRLÉS OPTIMALIZÁLÓJA irányítja és korlátozza az elektromos áramot. Ez egy rendkívül takarékos vezérlés, mely extra megtakarítást jelent. Áramszünet esetén a beállított programok nem törlődnek.


INGENIUM CARE - digitális programozható WIFI-s elektromos olajradiátor

INGENIUM CARE - digitális programozható WIFI-s elektromos olajradiátor

Alacsony felületi hőmérsékletű elektromos wifis olajradiátor, termikus töltettel, vezeték nélküli vezérlés -és működtetés a G Control System segítségével

Az Ingenium Care megvédi a legkíváncsibbakat

Az Ingenium Care radiátorokba integrált Care technológia biztosítja a kívánt komfortos hőmérsékletet, ugyanakkor alacsony, 60 ºC alatti felületi hőmérsékletet tart fenn a radiátorban. Ideális a különleges biztonsági igényű környezetekbe történő telepítéshez: óvodák, iskolák és idősek otthonai. Ez a termék a speciális biztonsági előírásokhoz igazítható.


RXE PLUS digitális programozható elektromos lapradiátor - olaj nélküli

RXE PLUS digitális programozható elektromos lapradiátor - olaj nélküli

Az RXE PLUS típus kialakítása a legújabb emissziós fűtési technológiát nyújtja. Acélszerkezettel gyártva, az elülső oldala extrudált bordás alumíniumból készül, mely több mint 50%-kal növeli a hőátadást a helyiség felé. Emellett a felső alumínium oldalt úgy tervezték meg, hogy átirányítsa a konvekciós hatást. Az eredmény egy technikailag kiváló termék, mely a legjobb hatékonyságot nyújtja a közvetlen elektromos fűtés terén.

Az RXE PLUS radiátorok a legújabb technológiát nyújtják Önnek a fogyasztás szabályzásában, az ELEKTRONIKUS TRIAC VEZÉRLÉS OPTIMALIZÁLÓJA irányítja és korlátozza az elektromos áramot. Ez egy rendkívül takarékos vezérlés, mely extra megtakarítást jelent. Áramszünet esetén a beállított programok nem törlődnek.


RBC - Alacsony profilú digitális programozható elektromos olajradiátor

RBC - Alacsony profilú digitális programozható elektromos olajradiátor

Digitális programozható elektromos olajradiátor alacsony profilú radiátor termikus töltettel

Kényelem és melegség minden szobában, csak 430mm magas profil! 

 


RFE PLUS digitális programozható elektromos olajradiátor

RFE PLUS digitális programozható elektromos olajradiátor

Heti programozású elektoromos radiátor. Az RFE PLUS radiátorok pontos hőmérsékletszabályzást tesznek lehetővé azokban a helyiségekben, ahová beszerelték.

Az RFE PLUS radiátorok a legújabb technológiát nyújtják Önnek a fogyasztás szabályzásában, az ELEKTRONIKUS TRIAC VEZÉRLÉS OPTIMALIZÁLÓJA irányítja és korlátozza az elektromos áramot. Ez egy rendkívül takarékos vezérlés, mely extra megtakarítást jelent. Áramszünet esetén a beállított programok nem törlődnek.