Hívás Térkép

Elektromos kazánok

Az Elnur Gabarron a digitális elektromos kazánok új termékcsaládjával lehetőséget kínál Önnek arra, hogy élvezze az elektromosság biztonságát és kényelmét.

A Mattira az ideális választás, ha teljesen biztonságos, megbízható és hatékony központi fűtési rendszerre van szükség.Digitális elektromos kazánjaink az egyetlenek a piacon, amelyek a berendezés fűtési igényeinek megfelelően szabályozzák az energiafogyasztást, figyelembe véve nemcsak a környezeti hőmérsékletet, hanem a külső hőmérsékletet is. A Mattira modulációs és automatikus fűtésszabályozási funkcióinak köszönhetően optimális komfortot biztosít otthonában, maximális üzemeltetési költségmegtakarítás mellett, elektromos hálózatát kímélve. 

Főbb tulajdonságok: 

 • Fűtés moduláció
 • Automatikus fűtésszabályzás
 • Kompatibilis padlófűtésekkel is
 • Legionella védelem
 • Digitális kijelző
 • ErP kompatibilis
 • Egyéni fűtés
 • Fagyvédelmi üzemmód
 • Eco Smart funkció
 • Fenntartható
 • Biztonságos és karbantartásmentes
 • Egyszerű telepítés

Fűtés moduláció

A kazán fejlett vezérlőtáblája automatikusan a fűtési teljesítményt a szükséges igényhez igazítja, hogy energiát takarítson meg. Az Elnur Gabarron elektromos kazánok e moduláló funkcióját egy intelligens elektronikus moduláló rendszer (SEM rendszer) kezeli, amely 20 másodpercenként újraszámítja a fogyasztás szabályozását a valós hőigény függvényében. A rendszer TRIAC technológiát alkalmaz egy külső kronotermosztáttal kombinálva, hogy a fűtési teljesítményt folyamatosan a helyiségek fűtési igényeihez igazítsa, így 100%-os energiahatékonyságot és általános energiaköltség-megtakarítást ér el.

MATTIRA CMX15i és CMX18i - Fűtés és használati melegvíz

MATTIRA CMX15i és CMX18i - Fűtés és használati melegvíz

Az Elnur Gabarron MATTIRA CMX18i és CMX15i elektromos kazánok víz keringető központi fűtést biztosítanak standard radiátorrendszerrel (vagy egy speciális készlettel padlófűtést), illetve meleg vizet (ACS) egy beépített, nyomás alatt lévő tartályon keresztül.

A felhasználó digitális kezelőtáblán állíthatja be a fűtés és a meleg víz kívánt hőmérsékletét. A moduláris fűtőrendszer lehetővé teszi a kívánt hőmérséklet beállítását és a gazdaságos működést. Ehhez külső szoba termosztátra van szükség. A készülék a központi fűtéshez szükséges valamennyi részegységet tartalmazza.

A fűtés és a meleg víz szolgáltatás egymástól függetlenül működnek, de soha nem egyszerre, elsőbbsége mindig a használati meleg víznek van.


MATTIRA CMX15Pi es CMX18Pi - Fűtés és használati melegvíz Álló

MATTIRA CMX15Pi es CMX18Pi - Fűtés és használati melegvíz Álló

Álló digitális moduláló elektromos kazán fűtés és használati melegvíz, 50 literes használati melegvíz-tartály

Elektromos kazánjaink minden olyan előnnyel és funkcióval rendelkeznek, amelyek biztosítják az Ön kényelmét és segítenek a megtakarításokban.

 

 


MATTIRA MAS15 és MAS18 - Fűtés

MATTIRA MAS15 és MAS18 - Fűtés

A Gabarrón MATTIRA MAS18 és MAS15 elektromos kazánok víz keringető központi fűtést biztosítanak standard radiátorrendszerrel (vagy egy speciális készlettel padlófűtést).

A teljesítmény 2-től 18kW-ig terjed. A maximális teljesítmény a rendszer kalóriaszükséglete, illetve az elektromos hálózatnak megfelelően állítható be. Háromfázisú 3x400V+N vagy egyfázisú 230V~on működnek (a gyárban egyfázisú maximum 12kW-os teljesítményre állítják be).

A felhasználó digitális kezelőtáblán állíthatja be a kívánt hőmérsékletet. A moduláris fűtőrendszer lehetővé teszi a kívánt hőmérséklet beállítását és a gazdaságos működést. Ehhez külső szoba termosztátra van szükség. A készülék a központi fűtéshez szükséges valamennyi részegységet tartalmazza.


CPE Elektromos kazán fűtésre - Nagy terek számára

CPE Elektromos kazán fűtésre - Nagy terek számára

A kazánban minden, a telepítéshez és üzemeltetéshez szükséges alkatrész megtalálható, kivéve a tágulási tartályt és a keringető szivattyút. Epoxi porfestéssel kezelt acél házzal készül. A fűtőelemek elhelyezése lehetővé teszi az alacsony hőmérsékleten való működést, ami azt jelenti, hogy az elektromos csatlakozások nem melegednek túl, így elkerülhető az elemek károsodása. Csak az  álló kivitel áll rendelkezésre.