Hívás Térkép

Tartozékok

Az a kis extra, hogy a fűtésből a lehető legtöbbet hozza ki!

Az ELNUR GABARRON tartozékcsaláddal akár távolról is a legjobb fűtésmenedzsmentet érheti el otthonában.

Minden wifi tartozékunkat úgy terveztük, hogy az ELNUR GABARRON fűtőberendezésekhez a G Control rendszeren keresztül csatlakozhasson, amely az Ecombi hőtárolós kályhák, wifi elektromos radiátorok és Mattira elektromos kazánok elektronikájába van beépítve.

A G Control System lehetővé teszi, hogy az Elnur Wifi Control ingyenes, könnyen használható alkalmazásunknak köszönhetően okostelefonjáról, táblagépéről vagy számítógépéről.

Kiegészítők - CTP típusú digitális programozható termosztát

Kiegészítők - CTP típusú digitális programozható termosztát

Ha a Gabarrón elektromos kazánt megfelelő termosztáttal párosítjuk, akkor maximális energiahatékonyságot és jelentős fogyasztáscsökkenést érhetünk el.

Elektromos digitális programozható termosztát (napi-, és heti), amelyekhez 3 különféle, programozható hőmérséklet beállítást tesz lehetővé a maximális kényelem és energiacsökkenés érdekében.


CTM21 WIFI - Vezetékes programozható szobatermosztát

CTM21 WIFI - Vezetékes programozható szobatermosztát

Környezeti szobatermosztát wifi-kapcsolattal a G Control rendszeren keresztül. LED technológiával ellátott, háttérvilágítással ellátott LCD kijelző. Heti programozás. Könnyen programozható az Elnur Control Wifi alkalmazáson keresztül. Üveg kivitel, modern design. Vezeték nélküli csatlakozás a G Control Hub USB-vel. A G Control Hub USB tartozék
CTM20 WIFI - Vezetékes programozható szobatermosztát

CTM20 WIFI - Vezetékes programozható szobatermosztát

Környezeti szobatermosztát wifi-kapcsolattal a G Control rendszeren keresztül. LED technológiával ellátott, háttérvilágítással ellátott LCD kijelző. Heti programozás. Könnyen programozható az Elnur Control Wifi alkalmazáson keresztül. Üveg kivitel, modern design. Vezeték nélküli kapcsolat a G Control Hub EU segítségével.
MANAGER BOX

MANAGER BOX

Vezeték nélküli fűtés szabályzás Elnur Gabarron radiátorokhoz és hőtárolós fűtőtestekhez WIFI- keresztül a G Control System rendszeren keresztül.

A G Control Hub USB és a PM teljesítményvezérlő lehetővé teszi a fűtés Wifi-n keresztüli kezelését, valamint a fűtőelem hőmérséklet-beállításainak vezérlését az ELNUR GABARRON G Control System segítségével.


Solar box

Solar box

SOLAR BOX KIEGÉSZÍTŐ

Solar Kit az Ecombi SOLAR tárolófűtések integrált vezérléséhez.
és kezeléséhez a G Control rendszeren keresztül.

 Önfogyasztó berendezésekben történő működéshez szükséges tartozék. A Solar Box tartalmazza az USB vezérlőegységet és az Ecombi SOLAR tárolófűtéseknek a G Control Systemhez való csatlakoztatásához szükséges mérőműszereket. Csak egy Solar Box szükséges a teljes telepítéshez. Vezeték nélküli kapcsolat a fűtőberendezésekkel az intuitív és felhasználóbarát ingyenes Elnur Gabarron Wifi Control alkalmazáson keresztül.
G CONTROL HUB EU

G CONTROL HUB EU

Vezeték nélküli fűtésvezérlés ELNUR GABARRON radiátorokhoz és tároló fűtőtestekhez wifin keresztül a G Control rendszeren keresztül.

Vezeték nélküli fűtésvezérlő rendszer radiátorokhoz és tároló fűtőtestekhez.  Tápegység és ethernet kábel a routerhez való csatlakozáshoz mellékelve. Egyszerű telepítés és a készülék csatlakoztatása az ELNUR GABARRON wifi fűtőberendezésekhez. A vezeték nélküli hub lehetővé teszi a beállítások, a hőmérséklet és a programozás vezérlését az ingyenes Elnur Wifi Control App segítségével az interneten keresztül.  Hubonként legfeljebb 31 készülék regisztrálása lehetséges.
G CONTROL HUB USB

G CONTROL HUB USB

Vezeték nélküli fűtésvezérlés ELNUR GABARRON radiátorokhoz és tároló fűtőtestekhez wifin keresztül a G Control rendszeren
keresztül.

Vezeték nélküli fűtésvezérlő rendszer radiátorokhoz és tároló fűtőtestekhez. Egyszerű telepítés és a készülék egyszerű csatlakoztatása az ELNUR GABARRON wifi rendszerhez A vezeték nélküli hub lehetővé teszi a beállítások, a hőmérséklet és a programozá vezérlését az ingyenes Elnur Wifi Control alkalmazáson keresztül Központonként akár 31 eszköz is regisztrálható. 


G CONTROL PM

G CONTROL PM

A G Control PM telepítésével az alkalmazásban található teljesítménymérő lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megadják az ingatlanuk maximális terhelését, és beállítsák a fűtőberendezések prioritását.

Amikor a rendszer a maximális terheléshez nagyon közeli vagy azt meghaladó fogyasztást észlel, a rendszer az egyes berendezések számára megállapított prioritástól függően automatikusan meghatározza, hogy mely berendezéseket kell kikapcsolni.

Az azonos prioritásúként megjelölt berendezések esetében a rendszer figyelembe veszi a hőmérsékletnek a beállított értékhez viszonyított különbségét annak megállapításához, hogy mely helyiségeknek van nagyobb vagy kisebb fűtési igényük.


Kültéri szenzor

Kültéri szenzor

KÜLTÉRI SZENZOR
Mattira elektromos kazánokhoz


Az "Automatikus fűtésszabályozás" üzemmód aktiválásához egy külső hőmérséklet-érzékelő csatlakoztatása szükséges.
Lehetőség van a külső hőmérséklet függvényében szabályozni azt a hőmérsékletet, amellyel a kazán a vízmelegítő kört hajtja. ez a szabályozási módszer maximális kényelmet biztosít, mivel előre jelzi a ház hőigényének változásait.
Ezek a tulajdonságok és az a tény, hogy a Mattira elektromos kazánok 1 kW-os lépésekben modulálnak, minimálisra csökkentik az energiapazarlás lehetőségét, maximális otthoni kényelmet biztosítva Önnek.
 


Kiegészítők - TA3 típusú termosztát

Kiegészítők - TA3 típusú termosztát

Ha a Gabarrón elektromos kazánt megfelelő termosztáttal párosítjuk, akkor maximális energiahatékonyságot és jelentős fogyasztáscsökkenést érhetünk el.