Hívás Térkép

Infravörös hősugárzók

Az infravörös hősugárzók nem a környezetet - azaz a levegőt - fűtik, hanem az adott környezetben jelen lévő élő szervezeteket, tárgyakat, emberi testet. Az infrasugárzók az embereket-tárgyakat melegítik, nem a levegőt. Ezek a hatékony, napszerű fűtőtestek minimális hőveszteség mellett képesek áthatolni a nedves levegőn.

A hatékony, kis méretű és könnyű súlyú készülék ideális fűtőeszköz az ipari, kereskedelmi, és otthoni helyiségek fűtésére, ahol a hely korlátozott. Ezek a fűtőberendezések tökéletes kiegészítői a többi Elnur Gabarron fűtési megoldásoknak. Az infravörös fűtőtestek kevesebb mint egy másodperc alatt alakítják át 100%-ban az energiát hővé, így az eredmény nagy mértékű energiatakarékosság. Térfogat nem fűthető, csak közvetlen terület, és csak amikor szükség van rá.

 

Model IFC               IFH IFB
Fűtőszál (lámpa) típus* Karbon Halogén Halogén 
Fűthető terület 18 m²  12 m²  12 m²
Teljesítmény

800W/1200W/1600W/2000W

1000W/2000W

2000W

Elhelyezés Vízszintes vagy függőleges Vízszintes Vízszintes
Méretek (Magasság x szélesség x mélység) 13 x 90 x 9 cm 11 x 68 x 7 cm 15 x 56 x 7,2 cm
Távirányítás x
Időzítő  24 órás x x
IP védelem IP 55 IP 55 IP 55
Ki- és bekapcsolás külső eszközökkel ** x x
TR21 Tripod kompatibilis

*Fűtőszál (lámpa) típus

  Karbon: Közepes hőintenzitás, nagyobb hatótáv és komfortosabb hőérzet.

  Halogén: Intenzív, azonnali hőleadás.

**Ki- és bekapcsolás külső eszközökkel 

   Az IFB modell infravörös lámpája automatikusan bekapcsol, így lehetővé teszi a vezérlést külső eszközökön, például jelenlétérzékelőkön vagy külső kapcsolókon keresztül.

IFC Karbon infravörös hősugárzó

IFC Karbon infravörös hősugárzó

Az IFC karbon fűtőszálas infravörös sugárzó fedett teraszok, tornácok vagy belső teraszok falára vagy mennyezetére történő felszerelésre tervezték, védve az időjárás viszontagságaitól. Az IFC fali fűtés távirányítóval rendelkezik a különböző teljesítményszintek kiválasztásához vagy az időkapcsoló beállításához, egyéb funkciók mellett. Ez az azonnali fűtési rendszer szénszálas megoldással készül, ami megkönnyíti a tér klimatizálását.


IFH Halogén infravörös hősugárzó

IFH Halogén infravörös hősugárzó

Az IFH infravörös halogén fűtőtest tökéletes külső terek, például teraszok, tornácok vagy fedett teraszok és egyéb, az időjárás viszontagságaitól védett terek fűtésére. Ez az azonnali IFH fűtés tartalmaz egy távirányítót a berendezés bekapcsolásához és a teljesítményszint kiválasztásához. Az IFH infravörös halogén fűtőelem falra vagy mennyezetre szerelhető, és biztonsági termosztáttal rendelkezik, amely megakadályozza az esetleges váratlan túlmelegedést.


IFB Hologén infravörös hősugárzó

IFB Hologén infravörös hősugárzó

Az IFB infravörös halogén fűtőtest falra vagy mennyezetre szerelhető, hogy azonnal fűthesse a kis helyiségeket, például fürdőszobát vagy egy kisebb fedett teraszt, ezzel növelve a helység kényelmét. Az IFB-t úgy tervezték, hogy bel- és kültéren egyaránt alkalmazható legyen. Ez az azonnali fűtőberendezés biztonsági termosztáttal rendelkezik, amely megakadályozza az esetleges váratlan túlmelegedést.


TR21 Tripod Állvány infravörös hősugárzóhoz

TR21 Tripod Állvány infravörös hősugárzóhoz

TR21 Állítható magasságú infrasugárzó állvány

A TR21 háromlábú állvány az IFC, IFB és IFH infravörös fűtőtestek padlóra helyezéséhez ajánlott kiegészítő, anélkül, hogy falra vagy mennyezetre kellene szerelni őket. A TR21 állvány tökéletes az időjárás viszontagságaitól védett fedett teraszokhoz és tornácokhoz. Ennek az ELNUR GABARRON infrafűtőhöz ajánlott tartozéknak a magassága 110 és 180cm között állítható