Hívás Térkép

A ventilátorral segített tárolófűtések nagyobb szigetelési szintet kínálnak, mint a hagyományos tárolófűtések, és nagyobb belső légkamrával rendelkeznek, amelyben egy ventilátor is található a működéshez. Ezek a fűtőberendezések a töltési kapacitás szabályozásához bemeneti vezérléssel rendelkeznek, de a kimeneti teljesítményt külső vezérléssel, például szobatermosztáttal szabályozzák. A ventilátorral segített hőtárolós kályha természetes módon kis mennyiségű "háttérhőt" bocsát ki, de úgy tervezték, hogy a tárolt hőt igény szerint a külső termosztát segítségével szabadítsa fel, amely a ventilátort aktiválja, hogy a hőt gyorsan a helyiségbe juttassa. Ez a típusú fűtőberendezés fantasztikus megoldást kínál azon felhasználók számára, akik szeretnék meghatározni, hogy mikor szabaduljon fel a tárolt hő, és gyors reakcióra vágynak a tárolt hőnek a helyiségbe történő kivetítése tekintetében. 

Ecombi ARC ventillátoros hőtárolós kályha

Ecombi ARC ventillátoros hőtárolós kályha

Az Ecombi ARC egy nagy teljesítményű, dinamikus hőtárolós kályha, amely a hőgazdálkodás optimalizálásával szabályozza az energiafogyasztást. Ez a fajta elektromos fűtés energiát takarít meg, mivel a csúcsidőn kívüli időszakokban, az olcsóbb vezérelt elektromos tarifaidőszakokban töltődik fel.

 

Integrált G Control System, távoli konfiguráció és vezérlés az interneten keresztül wifi-kapcsolattal. ErP funkciók: Az ErP funkciói: nyitott ablakok, adaptálható indítás. Elektronikus töltésszabályozás, a maghőmérséklet mérésével. Intuitív LCD-kijelző előzetes vezérlési lehetőségekkel és zárfunkcióval. Vezetett indítás. Csendes ventilátor. Dupla vastagságú, megerősített szigetelés, hővezető képességgel. Hatékony energiatárolás. Biztonságos, automatikus hőhatárolók, kézi visszaállítással. Rozsdamentes acél fűtőelemek és alumínium előlap. Acélszerkezet, epoxi RAL 9010 porszórt bevonattal.

 

Feltöltést végez csúcsidőn kívül, a szerződéses tarifán belül a leggazdaságosabban. A hőleadás hatékony kezelése, az Ön kényelmi igényeinek megfelelően, bármikor. Beépített napi és heti programozás.  Fűtésvezérlés wifi-n keresztül, az Elnur Wifi Control App segítségével. Közelségérzékelés a GPS helymeghatározó funkció segítségével. A G Control System kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Assistant rendszerrel. Lehetővé teszi különböző felhasználók létrehozását a tároló fűtőtestek App-on keresztül történő kezeléséhez. Napelemes fűtőberendezésként is használható, kihasználva a fotovoltaikus berendezések többletét.
Ventillátoros üzemű hőtárolós kályha, ADL típus

Ventillátoros üzemű hőtárolós kályha, ADL típus

Az ADL hőtárolók nagy előnye abban rejlik, hogy éjszakai áramot használnak a levegő felmelegítésére, így nagyon olcsón, jelentős költségcsökkentéssel képesek a lakást fűteni egész napon át a meleg levegő tárolásával. Egy csendes ventilátor segítségével szabályozható, hogy a hőtároló akkor bocsássa ki a meleg levegőt, amikor azt a felhasználó kívánja.

Sokoldalú és megfelelő készülékek olyan házak és üzlethelyiségek fűtésére, ahol szükséges a hő elosztása a napszakok között.

A készülék hőtároló elemeinek feltöltése kapcsolt (éjszakai) áramról történik.