Hívás Térkép

Mobil klímák

A hordozható légkondicionálók sorozatát úgy fejlesztették ki, hogy a ház különböző helyiségeit meleg napokon és magas hőmérsékletű időszakokban hűtsék. Ez az új sorozat könnyen telepíthető, és úgy lett megtervezve, hogy a forgó kerekeinek és a vezeték nélküli modelleknek köszönhetően könnyen mozgatható legyen a ház helyiségeiben.

A BERING ultraibolya hordozható légkondicionáló és a BRISS Ultraviolet adiabatikus léghűtő ultraibolya lámpával rendelkezik, amely tisztítja és fertőtleníti a környező levegőt, és csökkenti a kórokozók, például baktériumok, vírusok és egyéb mikroorganizmusok számát.

A túlzott zajszennyezés leküzdése érdekében a BELOC vezeték nélküli légventilátort és a BRISS Ultraviolet párolgási léghűtőt úgy tervezték, hogy egy lehető legalacsonyabb zajszintű rendszert biztosítson.

Az ELNUR GABARRON új hordozható légkondicionáló rendszerei távirányítóval szabályozzák a ventilátor sebességét, beállítják az időzítőt és kiválasztják a különböző légkondicionáló üzemmódokat: hűtés, szellőztetés, párátlanítás, éjszakai vagy természetes szél.

Elkötelezettek vagyunk a környezetünk védelme mellett, és minden hordozható klímaberendezésünk klór-fluor-szénhidrogén-mentes, a BERING Ultraviolet klímaberendezés pedig környezetbarát és hatékony R290 hűtőközeggel készül.

Az ELNUR GABARRON szeretettel várja Önt magasan kvalifikált szakmai csapatával, amely készen áll arra, hogy megoldást kínáljon az Ön hordozható légkondicionálóval kapcsolatos összes követelményére.

BERING Ultraviolet mobil kíma UV9000 UV12000

BERING Ultraviolet mobil kíma UV9000 UV12000

A BERING ultraibolya hordozható légkondicionáló ultraibolya lámpával rendelkezik, amely tisztítja és fertőtleníti a környező levegőt, és csökkenti a kórokozók, például baktériumok, vírusok és egyéb mikroorganizmusok számát. 4 különböző légkondicionáló üzemmódot tartalmaz: hűtés, párátlanítás, ventilátor és automata. A tervezés alatt szem előtt tartották a könnyű karbantartást és az egyszerű otthoni mozgatást. 

Elkötelezettek vagyunk a környezetünk védelme mellett, és minden hordozható klímaberendezésünk klór-fluor-szénhidrogén-mentes, a BERING Ultraviolet klímaberendezés pedig környezetbarát és hatékony R290 hűtőközeggel készül.

 


BRISS Ultraviolet adiabatikus léghűtő

BRISS Ultraviolet adiabatikus léghűtő

A BRISS ULTRAVIOLET UV LÁMPÁVAL TISZTÍTJA ÉS FERTŐTLENÍTI A LEVEGŐT
 
A BRISS Ultraviolet hordozható párologtató léghűtő ultraibolya lámpájával tisztítja a környező levegőt, eltávolítja a kórokozókat, például vírusokat és baktériumokat.. Különböző üzemmódokban való működésre fejlesztették ki: párásító, léghűtő, ionizáló és ventillátor üzemmód. Időzítővel és 360°-ban forgó kerekekkel rendelkezik, amelyek megkönnyítik a használatát.Kétirányú és független kimenetekkel rendelkezik, hogy a levegőt különböző irányokba tudja terelni ugyanazon a helyiségen belül. Rendkívül csendes működés. Tartalmazza a távirányítót mellyel különböző üzemmódok közül választhatunk és az időzítőt vezérelhetjük.

 

Főbb jellemzők: 

Ultraibolya lámpával tisztítja és fertőtleníti a levegőt Léghűtő, ionizáló és párásító funkciók Kétirányú független levegőkimenetek Időzítő 0-7h Hordozható. 360°-ban forgó kerekek Alacsony zajszint

 


BELOC vezeték nélküli hordozható ventillátor

BELOC vezeték nélküli hordozható ventillátor

A BELOC hordozható vezeték nélküli levegőventilátort úgy tervezték, hogy a kihúzható oszlopnak és a mozgó fejnek köszönhetően a levegő ramlását a lehető legjobban személyre lehessen szabni. Újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amely megkönnyíti a mobilitást és a vezeték nélküli használatát több órán keresztül. Rendkívül halk működésre készült, és a hagyományos ventilátorhoz képest akár 7x-nagyobb légáramlást generál.

Vezeték nélküli ventilátor újratölthető akkumulátorral, amely akár 10 órás önállóságot tesz lehetővé.


Kihúzható karral rendelkezik, amellyel akár 88 cm-ig állítható a magassága, fejét könnyedén állíthatjuk tetszőleges irányba. Rendkívül csendes.Tartalmazza a távirányítót mellyel a különböző üzemmódok között válthatunk, szabályozhatjuk a légáramot és kapcsolhatjuk az időzítőt. 

 

 


HydroPort Ipari mobil léghűtő- és párásító berendezések

HydroPort Ipari mobil léghűtő- és párásító berendezések

Az egykörös adiabatikus léghűtő berendezések működési elve

A levegőt a víz párolgással járó hőelvonó tulajdonsága hűti le. A beszívott környezeti levegőnél a nedves béléstesteken átszívott, kifújt levegő  10-12 °C-kal alacsonyabb.

HydroPort léghűtő- és párásító berendezések alsó részén lévő vízgyűjtő tartályban található egy keringető szivattyű amely a béléstestekk felett elhelyezkedő csepegtető tácába szállítja a vizet mely egységesen nedvesíti be a béléstestek teljes felületét.

Az adiabatikus vagy más néven evaporatív elven alapuló hűtőgépeink egy speciálisan impregnált cellulóz lapokból álló nedvesítő közeget használnak melyet béléstestnek nevezünk. A béléstest méhsejt rács alakot formáz melynek köszönhetően könnyedén jut át rajta a levegő viszont az így kapott megnövelt felületnek köszönhetően egy sokkal nagyobb területen képes párologni róla a víz melyel a hűtés hatékonyságát növeli.